Ferizaj

Dhjetëra gra intelektuale të Ferizajt iu bashkuan Nisma Socialdemokrate


Publikuar më:


Gjatë ditës së sotme disa gra intelektuale aderuan në Nisma Socialdemokrate.

Përmes një postimi në Facebook ata bëjnë të ditur se Nisma Socialdemokrate i ka dyert e hapura për të gjitha profilet e kuadrove, njerëz të vullnetit të mirë, njerëz me një background të shkëlqyeshëm profesional dhe familjar.

“Nisma nuk mban inate e ego personale por dashamirësi,miqësi dhe barazi” thuhet në një njoftim nga Nisma Socialdemokrate.

Anëtarët e reja të Nismës janë Abetare Kurti ish asambleiste në legjislaturën e kaluarë,Ardita Hyseni master i Sociologjisë si dhe Valdete Feka stomatologe.

To Top