Lajme

Deri në ora 10:00, 7 mijë serbë në Kosovë votuan për zgjedhjet në Serbi


Publikuar më:


13091709-10206039317277754-433534309-o.png

OSBE nën mbikëqyrjen e së cilës po mblidhen votimet në Kosovë për zgjedhjet e Serbisë, njofton se deri në orën 10:00 kanë votuar 7 mijë e 925 serb apo 7.4 për qind.

Sipas OSBE qendrat e votimit janë hapur qysh në orët e para të mëngjesit dhe deri tani i gjithë procesi po shkon në mënyrë të rregullt.

OSBE ka hapur pesë qendra me degë përkatëse nëpër Kosovë, nëpër të cilat qytetarët serb, me të drejtë vote në Kosovë, kanë të drejtën të votojnë për zgjedhjet parlamentare në Serbi./KosovaPress/.

Comments
To Top