Ferizaj

Njohja nga Izraeli, Deputetja Musliu “Imazhi i Kosovës në botë me udhëheqjen e LDK -së do të jetë më mirë”


Publikuar më:


Fillimit të bashkëpunimit me s Kosovës dhe Izraelit si produkt i angazhimit të Qeverisë Hoti i është gëzuar edhe kandidatja për deputete nga Ferizaj Saranda Musliu.

Ajo në një postim në rrjetet sociale ka thënë se ky lajm duhet të na gëzojë të gjithëve , sepse përforcon imazhin e shtetit të Kosovës në botë.

“Kosova nga sot shënon një hap pozitiv në ndërtimin e raporteve fqinjësore e të partneritetit ndërshtetror duke lidhur bashkëpunim me shtetin e Izraelit.

Ky lajm na gëzon të gjithëve

LDK si gjithmonë prijëse e punëve të rëndësishme për shtetin.

Urime Kosovë. Imazhi yt në botë do të jetë përherë e më i mirë me udhëheqjen e LDK -së në Qeveri” shkruan deputetja Musliu në rrjetin social Facebook.

To Top