Ferizaj

Deputetët ferizajas Bytyçi dhe Musliu vizitojnë të lënduarit në QKUK


Publikuar më:


Sonte, në mbrëmje, dy deputetët ferizajas, Gazmend Bytyçi dhe Saranda Musliu, kanë vizituar në QKUK, të lën.duarit nga shpërthimi i sotshëm që ndodhi në qendrën Village në Ferizaj!

Të tronditur nga kjo ngjarje e rëndë, ata u shprehën se “Nëjtë si dhjetëra mijëra bashkëqytetarë tanë edhe ne sonte bashkëndjejmë me familjet dhe të afërmit e të lën.duarve nga ky shpërthim.

Ne vetëm duam tu themi atyre, se sonte, ne të gjithë qëndrojmë pranë tyre së bashku, në lutjet tona për shpëtimin dhe shërimin sa më të shpejtë të gjithë të lën.duarve në këtë fatkeqësi”

Deputetët ferizajas gjithashtu shprehën mirënjohjen e tyre ndaj institucioneve emergjente dhe shëndetësore për angazhimin e tyre profesional dhe të pakursyer që dhanë në ndihmën dhe shpëtimin e të plag.osurve nga ky shpërthim.

To Top