Ferizaj

Demokracia Studentore  kërkon që USHAF të emrohet me emrin “Rexhep Bislimi”


Publikuar më:


Organizata më aktive në Kosovë Demokracia Studentore reagon që Universiteti i Shkencave të Aplikuara në Ferizaj është i paemëruar dhe për këtë kjo organizatë ka një propozim.

Kryetari i Demokracisë Studentore z. Mexhid Ramusa ndër të tjera tha se “Universiteti i Shkencave të Aplikuara në Ferizaj është i vetmi Universitet në Kosovë i cili nuk ka emër, por thirret Universiteti i Shkencave të Aplikuara në Ferizaj, andaj ne kërkojmë që të emërohet me emrin e dëshmorit të parë i cili ishte student i këtij Universiteti “Rexhep Bislimi”

Comments
To Top