Ferizaj

Data po afrohet! Kur do të performojë Azet në “Diamonds Club” në Ferizaj?


Publikuar më:


Superylli shqiptar, me famë mbarë evropiane, Azet, do të mbajë një tjetër mbrëmje fantastike, sërish në “Diamonds Club”

Ditë më parë, Azet mbajti një koncert shumë të suksesshëm në të njejtin club, ndërsa tani është gati për një tjetër mbrëmje të madhe muzikore. E gjithë kjo për shkak të kërkesave të shumta dhe për shkak se kapaciteti i klubit një prej klubeve më mëdha në Kosovë nuk mundi t’i përballonte adhuruesit e tij këtë javë, Azet ka vendosur që të mbajë edhe një mbrëmje muzikore në të njejtin klub dhe atë më 13 Gusht.

Reperi i cili theu të gjitha rekordet në top listat në Gjermani, Zvicër dhe Austri, theu rekord edhe në Ferizaj, dhe është gati të thejë rekord përsëri .

Mijëra adhurues si asnjëherë më parë u mblodhën për reperin, duke qenë i gjithë klubi i stërmbushur. Shumë adhurues kanë mbetur jashtë ambienteve të klubit për shkak të tejkalimit të të gjitha kapaciteteve.

Mos harroni të rezervoni në tel: 045 11 55 55 ose në 045 11 77 77

To Top