Lajme

Certifikohen 57 kandidatë për provimin e jurisprudencës


Publikuar më:


jurisprudenca

Ministria e Drejtësisë sot do tё bëj shpërndarjen e certifikatave pёr 57 kandidatë tё cilët e kanë dhёnё provimin e Jurisprudencës.

Sipas një njoftimi paraprak, në ceremoni do të marrë pjesë ministri i Drejtësisë, Hajredin Kuçi, kryeprokurori i Shtetit, Aleksandër Lumezi, kryetari i Komisionit për dhënien e provimit të Jurisprudencës, Fejzulla Hasani, kryesuesi i KGJK, Nehat Idrizi si dhe kryesuesi i KPK-së, Blerim Isufaj. /KosovaPress/

 

Comments
To Top