Ferizaj

Brigada e Zjarrfikësve në Ferizaj furnizohet nga Komuna me pajisje pune


Publikuar më:


Për të 14-tën herë brenda këtij mandati, Brigada e Zjarrfikësve në Ferizaj po furnizohet nga Komuna e Ferizajt me pajisje, mjete punu dhe materiale të tjera të nevojshme për punën e kësaj brigade në rastet e fatkeqësive nga zjarri. Edhe sot, Brigada e Zjarrfikësve në Ferizaj u furnizoi nga Komuna me pajisje të ndryshme pune.

Drejtori i Drejtorisë së Shërbimeve Publike dhe Emergjencë, Arben Halili, tha se këto mjete, si moto-sharrat, gërshërë, pompa e pajisje tjera, rrisin efikasitetin e punës gjatë intervenimeve ndaj zjarrit duke siguruar edhe mbrojtjen e shëndetit të zjarrfikësve.

To Top