Ferizaj

Bora mbulon Ferizajn, vështirësi qarkullimi në komunikacion (Foto lajm)


Publikuar më:


Bora e cila ka filluar të bie që nga orët e hershme të ditës së sotme ka filluar të shkaktoi edhe vështirësi në komunikacion.
Kompania “Pastërtia” e cila ka filluar pastrimin e rrugëve që në orët e para të fillimit të reshjeve të dëborës,për shkak të rënies së pandërprerë është duke pasur vështirësi në hapjen e rrugëve.
“Që në orët e para kur kanë filluar reshjet më gjithë makinerinë tonë jemi në rrugë dhe po mundohemi që ato ti mbajmë në gjendje që qarkullimi të mos bllokohet. Por rënia e vazhdueshme dhe me një intensitet çfarë është duke rënë tani po bënë që rrugët shumë shpejt të mbushen. Por edhe temperaturat e ulëta po bëjnë që edhe kripa të cilën ekipet tona vazhdimisht janë duke e hedhur të mos e ketë efektin e vetë” ka thënë Arbër Ibrahimi,zëdhënës i kompanisë “Pastërtia” në Ferizaj.
Sipas Ibrahimit të gjitha ekipet gjenden në teren dhe po bëjnë atë që është e mundur në pastrimin e rrugëve nga bora.
15909520_10209647619645614_1743202331_n

15910042_10209647620045624_1950769318_n

15870738_10209647621485660_1082191221_n

15879515_10209647622725691_642107181_n

15909882_10209647623005698_2078519417_n

15871136_10209647623805718_1147805439_n

15909445_10209647623925721_407825015_n

15878826_10209647624005723_1127893668_n

15934804_10209647630365882_73426466_n

15878821_10209647630605888_1595348242_n

15909825_10209647630805893_490946314_n

Comments
To Top