Ferizaj

Biznismeni ferizajas Lulzim Grainca ndanë 10 bursa për studentët ferizajas


Publikuar më:


Biznismeni dhe Asamblisti  ferizajas, Lulzim Grainca  ka ofruar 10 bursa për studentët ferizajas.

Grainca përmes zyrtarit  për rini në DKRS në Ferizaj Agon Zhinipotoku ka bërë publike se do të  ndajë 10 bursa  për studentët me gjendje të vështirë ekonomike.

Për të fituar këto bursa  mund të aplikojnë studentët :

–  Me gjendje të vështirë ekonomike

–  Të jetë në vitin e dytë akademik

– Me notë mesatare mbi 7.5

– Të jetë  banor i komunës së Ferizajt

Aplikimi për të fituar këtë bursë është  deri më 16 Tetor 2020.

Aplikacionet duhet ti dërgoni në email  zhinipotoku90@hotmail.com

Kujtojmë se biznesmeni Lulzim Grainca, u tregua solidarë edhe gjatë kohës së pandemisë , ku për qytetarët ferizajas shpërndau 10 mijë kilogram miell, inisiativë e parë për të ndihmuar qytetarët në ato ditë më të vështira.

To Top