Lajme

Bizneset E Unionit Shqiptarë Bonn/Siegburg Vizituan Ariani Compani në Vushtri


Publikuar më:


Firmat shqiptare që veprojnë në rrethinën e Bonn-it, Sigburg-ut të kryesuar nga firmat R.B.BAU GMBH, SHEHU GMBH, SAHITI BAU GMBH, ALIU GMBH, Prenku Bau GMBH, FB Montageservice, Shehu putz, SF-Estrich Bau, këto dit qëndruan në vizitë në Kosovë ku mirëpriten nga firma Ariani Compani me seli në Vushtrri nga drejtori Naser Imeri ku na tregoi që për punë edhe suksesin e arritur në ndërtim ku me përkushtim po arrit gjithnjë suksese.

Po ashtu dhe firmat si R.B Bau GmbH ku të njëjtin ndërtim e bën edhe në gjermani ishte kënaqësi kur këto dy lokomotiva ndërtuese të jenë edhe t’i shohin nga afër përvojat e punës po edhe të bashkëpunimit mes vete, kur dihet se afaristët tanë janë shumë të interesuar të punojnë edhe të zhvillojnë punën edhe veprimtarin e tyre edhe në Kosovë.

Vizita ishte shumë miqësore e bujare nga Ariani Compani ku u ndamë të kënaqur me mikpritjen që na bëri Naser Imeri me stafin e kompanisë.

To Top