Ferizaj

Hani i Elezit: Bisedohet për bashkëpunim mes Komunës dhe Postës së Kosovës


Publikuar më:


Kryetari i komunës Rufki Suma priti në takim pune zyrtarë nga Posta e Kosovës z.Ragip Hoxhaj Menaxher i Çështjeve Ligjore në Postën e Kosovës SH.A, z.Luan Jahiri Menaxher Regjional i Postës së Kosovës –Ferizaj dhe z.Hamdi Bela, përgjegjës i ZPK-së Hani i Elezit.
Kryetari Suma me zyrtarët nga Posta e Kosovë bisedoi lidhur me bashkëpunimin e dy institucioneve në interes të banorëve të komunës së Hanit të Elezit.

Comments
To Top