Uncategorized

Binjaket nga Ferizaj këngë për babain i cili gjendet në Irak


Publikuar më:


Olsa dhe Olta Miftari të lindura me 23 prill 2007 ,jetojnë në Ferizaj ,vijojne mësimin në shkollën “Gjon Sereqi” në klasë të 4-të.

Njekohesisht janë edhe në klasën e 2-të në shkollen e muzikës “Qesk Zadeja”.

Janë vajza binjake të prindërve: Zelije Kryeziu Miftari dhe Nexhmedin Miftari.

Babai i tyre gjendet në Irak per atë edhe flet kënga.

 

Comments
To Top