Lajme

Avokati i Popullit flet për diskriminimin në punë


Publikuar më:


avokati-780x439

Institucioni i Avokatit të Popullit sot do të organizojë tryezë diskutimi për diskriminimin në punë.

Tryeza është mbështetur financiarisht nga Këshilli i Evropës.

“Institucioni i Avokatit të Popullit me mbështetjen financiare të Këshillit të Evropës, organizon tryezën e rrumbullakët me temë Diskriminimi në punë dhe lidhur me punën”, thuhet në njoftim.

Comments
To Top