Lajme

Avni Arifi: Kryeministri shef i makinerisë së rrenave


Publikuar më:


Avni Arifi

“Kur flet Isa Mustafa për rritje ekonomike dhe zvogëlim të papunsisë krijon bindje se është shef i Makinerisë së Rrenave e jo Kryeministër”, ka reaguar Arifi, përmes një postimi në Facebook.

Kryeministri Mustafa, ka thënë sot se trendi i uljes së papunësisë në Kosovë ka ardhur si rezultat i rritjes ekonomike.

 

.

Comments
To Top