Lajme

Autoambulanca në Kosovë përdorët edhe për të shkuar në furrë të bukës (Video)


Publikuar më:


amb

Ndihma e shpejt, që përdoret vetëm për gjendje emergjente kur ka njerëz të lënduar, ose të sëmur rëndë, në Kosovë përdorët edhe për nevoja tjera.

Indeksonline iu sjell një video ku autoambulanca shfrytëzohet për të shkuar në furrë të bukës për të blerë bukë.
Rasti ka ndodhur në Prishtinë në rrugën B, ku auto ambulanca ndalet përpara furrës së bukës, dhe punonjësit e emergjencës ndalen për të marr bukë.
Më pas ambulanca shkon bën një gjysmë rreth në rrugën B për tu kthyer më pas në QKUK, raporton Indeksonline.
Kjo nuk është hera e parë që në Kosovë veturat zyrtare keqpërdoren, por edhe përdoren jashtë çdo norme.
Madje shpesh ka raste ku me vetura zyrtare shkojnë nëpër markete.

Comments
To Top