Ferizaj

“Auto 2016” konfiskon 26 vetura të pa zhdoganuara në Ferizaj


Publikuar më:


Ferizaj. 06.09.2016. Në bashkëpunim me zyrtarët e Doganës së Kosovës dhe ATK-së, Sektori Rajonal i hetimeve DRP Ferizaj-Njësiti i Auto krimeve,muajin e kaluar ka zhvilluar një operacion të bazuar në planin operativ “Auto 2016”, ku qëllimi i këtij plani operativ ka qenë kontrollimi i dokumentacionit të automjeteve nëpër sallonet e shitjeve si dhe në tregun e automjeteve në Ferizaj.

Gjatë operacionit i cili ka zgjatur disa ditë,zyrtarët Doganor-Sektori Anti kontrabandë-Ferizaj,i mbështetur nga Njësiti i auto krimeve DRP Ferizaj kanë konfiskuar:

-26 vetura të pa zhdoganuara

-janë kontrolluar 12 kompani-sallone të veturave

-janë kontrolluar automjetet në dy tregje të veturave

-janë ngritur 6 raste për kundërvajtje doganore.

DRP e Ferizajt, paralajmëron se operacione të ngjajshme do të kryhen edhe në komunat tjera të Rajonit të Ferizajt, të cilat janë në kuadër të zonës së përgjegjësisë së policisë së kësaj drejtorie.

Comments

Shfrytëzimi i materialeve të ferizajpress.com nga ndonjë website ose medium tjetër, pa e cekur burimin e materialit, është shkelje e drejtave autoriale dhe është i ndaluar.

Redaksia| Tel: +383 44 733 733
E-mail: redaksia@ferizajpress.com

Marketing| Tel: +383 49 806 106
E-mail: marketing@ferizajpress.com

Facebook

To Top