Ferizaj

Investitorët Anglez me akademi për futbollin ferizajas. A po vijnë ditë të mira për futbollin ferizajas?(Dokument)


Publikuar më:


Pas  problemeve te klubin futbollistik Ferizaj dhe krizave që pati edhe pas nënshkrimit të kontratës së nënshkruar me investitorët anglez, këta të fundit kanë ofruar një kontratë të re e cila si duket do të ngjallë shpresat e klubit dhe dashamirët e sportit ferizajas.

Investitorët anglez kanë dërguar një propozim tek bordi I klubit për  daljen nga situate e deritashme klubit.

Me këtë propozim marrëveshje  ata kanë kërkuar   që të marrin kontrollin e plotë  operativ të klubit me aksionet e njëjta sipas kontratës së parë.

Sipas një dokumenti që ka siguruar Ferizajpress nga burime të brendshme të klubit,  kërkohet që Investitorët e huaj të sjellin një drejtor ekzekutiv  nga Anglia  që të menaxhoi klubin në përditshmëri, të bëhet një  ristrukturim i menjëhershëm i  klubit të çdo anëtari të stafit që ka punuar në mënyra aktive  kundër investitorëve të huaj.

Gjithnjë sipas këtij dokumenti kërkohet që Drejtori i Përgjithshëm  i Mbretërisë së Bashkuar  të krijoi një staf të duhur që përfshinë  kontabilitetin  profesional,sigurimin e financave  dhe ekspertizën  e marketingut si dhe burimeve të mjaftueshme  administrative.

Gjithashtu në bazë të këtij dokumenti pritet që  menjëherë të filloi  një akademi profesionale e futbollit e cila do të sigurojë  burime shtesë nga Mbretëria e bashkuar në klub. Pjesë e këtij dokumenti është edhe kërkesa që klubi të tregtojë në afatin  kalimtar të Janarit 2020 për të forcuar m skuadrën dhe  për të sjellë një cilësi  të pranueshme  për të siguruar mbijetesën në Superligë këtë sezon.

To Top