Ferizaj

Aktivitetet dhe masat e ndërmarra në DRP-Ferizaj


Publikuar më:


Drejtoria Rajonale e Policisë në Ferizaj, ka vazhduar aktivitetet e saja në parandalim të aksidenteve në komunikacion .

Përmbledhja e rasteve të aksidenteve të komunikacionit dhe gjobat e shqiptuara, për një javë, të krahasuara.

Tani, kur kemi fluks më të madh të automjeteve në rrugë,  Drejtoria Rajonale e Policisë në Ferizaj, do të vazhdojë me aktivitete të tilla, me masa të shtuara, , me qëllim parandalimin e aksidenteve në komunikacionin rrugor dhe fton qyetatarët që të bashkëpunojnë me policinë.

Për të gjitha kundërvajtjet që mund të shkaktohen në komunikacion, qytetarët mund të dërgojnë informata (foto dhe sekuenca), në adresat tona elektronike të policisë. (të dhënat e tyre do të ruhen me konfidencialitet të plotë), thuhet në njoftimin e Drejtorisë Rajonale të Policisë në Ferizaj.

To Top