Lajme

Aktakuzë për 150 euro ryshfet


Publikuar më:


po-hetohen-60-gjyqtar-euml-dhe-prokuror-euml-video-hd

Prokuroria Themelore në Pejë ka ngritur aktakuzë kundër të pandehurit O. G.

Sipas aktakuzës O. G, në cilësinë e personit zyrtar ka keqpërdorur pozitën e tij dhe në mënyrë të drejtpërdrejtë ka kërkuar dhe pranuar nga i dëmtuari një shumë të hollash prej 150 euro përfitim për vete, që të veprojë në pajtim me detyrën e tij zyrtare.

I pandehuri O.G, me këto veprime dyshohet se ka kryer veprën penale të marrjes së ryshfetit.

Comments
To Top