Ferizaj

Agim Aliu: I nderuar të mirëpritemi në familjen e Heroit të Kosovës, Dëshmorit të Kombit, Kemajl Hetemi


Publikuar më:


Gjatë ditës së sotme,në kudadër të takimeve që po zhvikkojnë kandidatët për deputet, një grup i kandidatëve të PDK-së së bashku me kryetarin e PDK-së në Ferizaj ka vizituar edhe familjev e Heroit të Kosovës, Dëshmorit të Kombit Kemajl Hetemi.

“I nderuar sonte, që bashkë me kandidatët për deputetë nga PDK e Ferizajt, të mirëpritemi përzemërisht në familjen e Heroit të Kosovës, Dëshmorit të Kombit, Kemajl Hetemi.
Familjet e dëshmorëve, heronjve, veteranëve dhe invalidëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës kanë përherë dyert hapur për bashkëluftëtarët e të bijve, shokët e luftës për t’i dhënë përkrahjen e fuqishme, në garën që ka Kosova më 14 Shkurt, për #rimëkëmbjen e vendit” ka shkruar Agim Aliu.

To Top