Ferizaj

ACT NOW në Ferizaj uron punëtorët kujdestar të natës më të gjatë


Publikuar më:


Grupi jo formal ACT NOW në Ferizaj , sonte u solidarizua me punëtorët e institucioneve, Zjarrfikësit, Policin dhe Spitalin ( emergjencën),
ACT NOW, me idenë “Me Torte dhe dhurata festojmë” ju drejtuan këtyre institucioneve dhe takuan punëtoret që kujdestarojnë gjatë natës deri na festojmë.. të rinjtë në disa vende lanë Tortën e në disa dhurata ku kishte fëmije siq ishte rasti në Spitalin e Rajonal në repartin e pediatrisë.
Më këtë të rinjtë e këtij grupi ACT NOW, urojnë festen e vitit të ri duke ju dëshiruar punë të mbarë dhe me plotë suksese….

15727318_10211560505797159_5287107228546229809_n 15826123_10211560505397149_4366080358196520266_n 15823310_10211560504877136_5051192547626324233_n 15781757_10211560503717107_5806378526948111080_n 15823056_10211560503757108_5658891734427017986_n 15726396_10211560503637105_9122526827527228318_n 15781580_10211560500277021_6544632726914504710_n 15781190_10211560499557003_4362318015610943424_n 15826076_10211560498916987_6140847160993644315_n

 

Comments
To Top