Tech

Ja si të kuptoni kush ju ka “injoruar” në Facebook


Publikuar më:


Të gjitha kërkesat që ua keni dërguar njerëzve për të bërë shok në Facebook dhe nuk ju kanë pranuar por injoruar, tani duket se është një mënyrë për t’i parë.

Facebook ka bërë një mënyrë për të treguar të gjitha kërkesat për t’u shoqëruar të cilat nuk janë pranuar në një listë për përdoruesit e tij.

Së pari duhet të kyçeni në llogarinë tuaj në Facebook dhe të klikoni në ikonën “shokët” (“friends”).

Pastaj klikoni në butonin “Shikoni të gjithë” (“See All”) në fund të listës

Dhe në fund klikoni “Shikoni të gjitha kërkesat e dërguara” (“View Sent Requests”)

Pastaj do ti shihni të gjitha kërkesat që i keni dërguar njerëzve për tu bërë shokë në Facebook, e që nga ata janë injoruar.

Ilustrimi me foto:

Comments
To Top