Sport

Karateistët e “Fituesi”   rrëmbejnë medaljet edhe në “Curri&Begolli”


Publikuar më:


Klubi i karatesë  FITUESI Ferizaj  dje ka marrë  pjesë në turnirin  me karakter ndërkombëtarë “Curri&Begolli”.

Edhe me këtë rast KK “Fituesi”  ishte klubi me një pjesëmarrje më  masovike dhe arriti të rrëmbej 16 medalje. “Fituesi në  garat ekipore për femra  u shpallë Kampion dhe fitoi kupën.

Garuesja më e Suksesshme e klubit ishte Behije Mustafa me tri Medalje: dy të arta dhe një të bronztë.

13479525_2032198070339431_1829582087_n

Fitues të medaljeve të arta   nga KK Fituesi janë

  1. Behije Mustafa e Artë në Kumite
  2. Fjolla Behluli e Artë në Kata
  3. Erblina Pajaziti e Artë në kata
  4. Sefer Bajrami e Artë nëë Kumite
  5. Kreshnik Hasani e Artë nëë Kumite
  6. Anila Bekteshi e Artë në Ekipore
  7. Genta Komorani e Artë në Ekipore
  8. Diola e Artë në Ekipore
  9. Behije Mustafa e Artë në Ekipore

 

Comments
To Top