Ferizaj

KEDS paralajmëron edhe për nesër ndërprerje të rrymës


Publikuar më:


 

KEDS njofton se nesër do të ketë reduktime të energjisë elektrike në disa pjesë të rajonit të Ferizajt.

Ferizaj

Më datë : 15.06.2016 ( e Mërkure ) në  TS 35/10 kV Kaçanik do të shkyçët :

  • Dalja 10 kV Fshatrat – Voskopojë (Kodi :40043001) nga ora :  08:30 deri ne ora : 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet , pa furnizim me energji elektrike do të mbesin : Bobi (një pjesë) , Trupaja , Kovaçeci , Nikaj , Malzezi , Provoli , Dubrava , Vataj e Epërme .

Shkyçja bëhet me qëllim të realizimit te punëve të planifikuara nga ekipet e KEDS-it , Ndërrimii bazave dhe siguresave të TL në Trafoshtylla si dhe Vendosje e Shkarkuesëve TL.

Më datë : 15.06.2016 ( e Mërkure )  në  TS 110/35/10 kV Ferizaj (Bibaj) do të shkyçet :

Dalja 10 kV Drejtimi Fshatrave (Dardania) (Kodi: 40000002 )    nga ora :  09:30 deri ne ora : 12:30

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet , pa furnizim me energji elektrike do të mbesin : Bibaj , Dardani , Sojeve , Zllatar , Fshati i Vjeter ( pjeserishte) .

Shkyçja bëhet me qëllim të realizimit te punimeve të planifikuara nga ekipet e KEDS-it , Ndërrimi i Transformatorit te mbingarkuar .

Më datë : 15.06.2016 ( e Mërkure )  në  TS 35/10 kV Ferizaji III do të shkyçet :

Dalja 10 kV Gaçka (Kodi : 40042002 )     nga ora :  13:30 deri ne ora : 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet , pa furnizim me energji elektrike do të mbesin : Greme , Gaçka , Semaja , Burrniku , Bajnica , Kashtanjeva , Prushaj , Sllatina e Lepencit , Konsumatoret Komercial :

TS Afrim Tafa – Baic (Fabrika e Ujit) , TS Gurthysi 7 Shtatori Isa Vishi .

 

Shkyçja bëhet me qëllim të realizimit te punimeve të planifikuara nga ekipet e KEDS-it , Ndërrimi i Transformatorit te mbingarkuar .

Comments
To Top