Ferizaj

Këto fshatra të Ferizajt nesër do të mbesin pa rrymë


Publikuar më:


KEDS nëpërmjet një komunikate për media ka njoftuar se për shkak të punimeve në mirëmbjatjen e rrjetit, nesër këto fshatra të Ferizajt  do të mbesin pa rrymë

Dalja 10 kV Bablaku (kodi:41000001)    nga ora  09:00 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bablaku, Pojata, Cërnilla, Mirashi, Babush i Muhaxherëve, Surqina, Tërrni dhe konsumatorët komercialë.

Arsyeja e shkyçjes:  rilokimi i LP 400kV prandaj për shkaqe sigurie kërkohet shkyçja e LP 10kV.

Comments
To Top