Sport

“Besa”  kampion i Kosovës në volejboll


Publikuar më:


Volejbollistët e Besës sonte arritën të bëhen kampion të Kosovës në volejboll pas fitores kundër  KV “Luboteni”  nga Ferizaj me rezultat 3:1 në seta.

Pas tre ndeshjeve të zhvilluara në mes të KV”Luboteni” dhe  KV “Besa”  nga Peja , ky i fundit arriti të fitoi titullin e Kampionit të Kosovës.

Ditë më parë  ndeshja e zhvilluar ndërmjet këtyre dy klubeve  u regjistrua me rezultat 3:0 sipas komisionit të garave por  pas ankesës së pejanëve  Komisioni i Garave të Federatës së Volejbollit vendosi  që kjo ndeshje të zhvillohet edhe një herë.

Pejanët pas ndeshjës të cilën e fituan në Ferizaj ,me fotiren e sotme arritën që të bëhen Kampion  të Kosovës  në volejboll

Comments
To Top