16,04,2024

Kosovës i  duhet një brez i ri politik për të ardhur deri te ndryshimet e mëdha

Must Read

Zhytja e madhe në korrupsion dhe krim të organizuar e kësaj klase politike e cila ka qenë pjesë e pushtetit tone për vite të tëra e deri më sot, dhe shumë dështime në luftimin e dukurive negative qe po ndodhin në vendin ton Kosovës mendoj që i duhet një brez i ri politik sepse jemi të zhgënjyer nga udhëheqja e deri tanishme e politikanëve tanë.

Shumë gjëra të pa pëlqyera si korrupsioni dhe krimi i organizuar në Kosovë kanë bërë qe shumë miq ndërkombëtar ta humbin besimin në këtë lidership aktual politik dhe te kërkojnë konsolidimin e një brezi të ri të politikanëve qe kanë një të kaluar të pastër.të pëlqyer me veprime të kundërligjshme dhe të pa inkriminuar .

Një sinjal të ndryshimit të kësaj klase politike e dha edhe William Walker miku i shqiptarëve. Në një intervistë, qytetarët duhet të kenë një spektër të ri politik për të ardhur deri te ndryshimi i gjendjes së krijuar në vendin tonë ka cekur miku ynë William Walker.

Në vendin ton nuk mundet të ketë zhvillim ekonomik e as politik për deri sa vazhdojmë një Rrugë të gabuar kur nuk e dimë as udhën deri te oborri i shtëpisë ton.Shumë mërgimtarë dhanë për këtë vend dhe shumë fonde u hapen për ti ndihmuar me para këtij vendi por ata para shkuan ne gjepin e atyre qe ja duan të keqën Kosovës ton ne të gjithë kemi pritur një Kosovë ndryshe nga pas lufta por kjo nuk ndodhi sepse Kosova ka nevojë ende shumë për ndryshime në të gjitha sferat. Miqtë tanë ndërkombëtar po japin sinjale për ndryshim të kësaj klase politike dhe po kërkojnë një produkt të ri politik që sjell ndryshime serioze .me njerëz serioz dhe me njerëz qe janë të pastër para ligjit dhe të gjitha ata që kanë probleme me ligjin mos të jenë pjesë e politikes . Nëse do të kemi vetëdijesim të mirëfilltë të qytetarët.ne duhet të kemi edhe spektër të ri politik por edhe qeverisje të re , në të kundërtën Kosova mbetet shtet i partive politike.Mendoj që çelësi i vetëm për shpëtimin e Kosovës është rreshtimi gjithëqytetarë për një strukturë të re politike , të mirëfilltë dhe demokratike .nuk na duhet neve një qeveri e deri tanishme e korruptuar dhe jo funksionale,

Shkruan: Edon Selmani. Zharku

Autori është Sekretar i Partisë së Drejtësisë-dega në Viti

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Një muaj paraburgim ndaj V.A., i dyshuar për vrasjen e ish-gruas në Ferizaj

Ferizaj, 13 prill 2024 – Gjykata Themelore në Ferizaj – Departamenti i Krimeve të Rënda  ka aprovuar kërkesën e...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img