Lajmet kryesore

Shfrytëzimi i materialeve të ferizajpress.com nga ndonjë website ose medium tjetër, pa e cekur burimin e materialit, është shkelje e drejtave autoriale dhe është i ndaluar.

Redaksia| Tel: +377 44 733 733
E-mail: redaksia@ferizajpress.com

Marketing| Tel: +377 45 68 70 24
E-mail: marketing@ferizajpress.com

Facebook

Raporto lajmin


Mos hezito të raportosh lajmin në 044 733 733 apo në e-mail redaksia@ferizajpress.com

Reklamo në FerizajPress

Dërgo email në marketing@ferizajpress.com apo kontakto në 049 806 106

To Top