Ferizaj

Bogujevci, Hamza dhe Shala nënkryetar të Kuvendit të Kosovës


Publikuar më:


Kuvendi i Kosovës ka zgjedhur edhe tre nënkryetarët e Kuvendit të tri partive më të mëdha. Saranda Bogujevci VV, Kujtim Shala LDK dhe Bedri Hamza PDK.

Derisa është bërë përzgjedhja edhe e dy nënkryetarëve të komitetit serb dhe komunitetit të shumicës.

Me 91 vota për, 6 kundër dhe 10 abstenime Slavko Simiq është zgjedhur nënkryetar nga komuniteti serb ndërsa nga komuniteti i shumicës është zgjedhur Bekim Arifi.

To Top