07,12,2023

UShAF organizon Ekspozitën “Profesionistët e së Ardhmes”

Must Read

Ferizaj- Universiteti i Shkencave të Aplikuara në Ferizaj këtë të hënë organizonë  ekspozitën e parë të studentëve të Fakultetit të Arkitekturës, Dizajnit dhe Teknologjisë së Drurit.

Në këtë ekspozitë do të prezantohen  punime nga studentët  e këtij Universiteti.

Hapja e ekspozitës bëhet të Hënën më 30 Maj 2016, në orën 11:00 në Universitetin e Shkencave të Aplikuara në Ferizaj dhe do të jetë e hapua deri më 1.qershor.2016.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Nënshkruhet marrëveshja për ndërtimin e Qendrës së Mjekësisë Familjare në Prelez të Muhaxherve

Gajtë ditës së sotme kryetari i Ferizajt Agim Aliu ka nënshkruar një marrëveshje me shoqatën "Qëndresa Kosovare" për...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img