25,05,2024

Studentët e UShAF mbollën fidane dhe zhvilluan aktivitete profesionale

Must Read

Studentët dhe profesorët e Universitetit të Shkencave të Aplikuara në Ferizaj (UShAF) kanë zhvilluar sot një sërë aktivitetesh në oborrin e Universitetit, duke filluar nga mbjellja e fidanëve dhe aktivitete të tjera, të cilat kanë të bëjnë me drejtimet për të cilat studiojnë studentët.

Me këtë rast, janë mbjellë rreth 80 fidane në oborrin e Universitetit, ndërsa studentët e Hotelerisë dhe Turizmit kanë përgatitur ushqime të ndryshme për pjesëmarrësit, duke demonstruar kështu shkathtësitë e tyre të profesionit. Po ashtu, studentët e Arkitekturës së Interierit dhe Dizajnit të Mobilieve kanë ekspozuar punimet e veta nga druri.

Në këtë aktivitet ka marrë pjesë edhe rektori i UShAF, z. Agron Bajraktari, i cili ka mbjellë fidane bashkë më studentët. Ai tha se përveç gjelbërimit të hapësirës së Universitetit, aktivitete të tilla janë të nevojshme, sepse ndihmojnë në rritjen e shkathtësive të studentëve.

“Në aktivitete si ky i sotmi, studentëve iu jepet mundësia që të kujdesen për hapësirën ku e kalojnë një pjesë të ditës, të zhvillojnë shkathtësi të punës në grup dhe po ashtu është një mundësi e mirë e socializimit të studentëve mes vete, por edhe me mësimdhënësit e tyre, sepse bashkëpunimi është një segment i rëndësishëm në zhvillimin profesional”, tha rektori Bajraktari.

Rektori i UShAF theksoi se aktivitete të tilla do të organizohen edhe në të ardhmen dhe tha se profesorët dhe menaxhmenti i Universitetit do të jetë gjithmonë pranë studentëve duke i mbështetur ata në forma të ndryshme.

“Ne kemi nënshkruar dhjetëra marrëveshje bashkëpunimi për punën praktike të studentëve tanë, por do të krijojmë edhe mundësi si kjo e sotmja dhe mundësi të tjera që ata të kenë mundësi të demonstrojnë aftësitë e tyre profesionale dhe në të ardhmen t’i shërbejnë ekonomisë së Kosovës si njerëz kompetent, ndërkohë të krenohen me diplomën e Universitetit të Shkencave të Aplikuara në Ferizaj”, tha rektori Bajraktari.

13094315_941830822599668_5764938566439705072_n 13095856_941831845932899_6967000753958410302_n 13094191_941828162599934_2287733214642152721_n 13076962_941828075933276_5105099281393443121_n 13062161_941827712599979_915991667441319933_n

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Policia kap shoferët me dronë në vijë të plotë, 200 euro gjobë dhe heqje e patentë-shoferit për 3 muaj

Policia ka njoftuar se në rrugën magjistrale Ferizaj-Viti, saktësisht në fshatin Gërlicë të Ferizajt ka ndaluar dy shoferë, njëri...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img