18,05,2024

Sekuestrohen tri pompa të benzinës, depoja kryesore  dhe 57 hektar tokë në Ferizaj

Must Read

Njësiti i policisë  për  krimeve ekonomike në Ferizaj   me urdhëresë të  Gjykatës Themelore ka mbyllur tri pompa të benzinës në Ferizaj, depon kryesore të furnizimit dhe  ka  sekuestruar  57 hektarë tokë.

Gjatë këtij operacioni  ekipet  nuk kanë hasur në ndonjë rezistencë. Pompat e benzinës të cilat u sekuestruan  ishin  më parë prone e ish Kosovapetrol.

“Operacioni ka shkuar sipas planit operativ dhe nuk kemi pasur  ndonjë problem     gjatë zbatimit te urdhëresës së Gjykatës”, i tha FerizajPressit   përmes telefonit Fatmir Karaliti, shef i njësitit për Krime Ekonomike për Regjionin e Ferizajt./Ferizajpress.com

13128735_1044477978932448_875419026_o 13148463_1044477952265784_1920380614_o 13169909_1044477988932447_116790917_o 13128725_1044477975599115_1210707726_o 13161464_1044478008932445_1415914707_o 13187674_1044477985599114_1260874240_n13115520_1044478025599110_1785676735_n 13150055_1044477995599113_966331778_n

 

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Gjobë ndaj dy shoferëve që bënë gara të shpejtësisë në Ferizaj

Policia Rajonale e Komunakacionit Rrugor në Ferizaj, me datën 17.05.2024  rreth orës 21:00 në rrugën’’Driton Islami’’ në Ferizaj ka...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img