15,06,2024

Së shpejti fillon aksioni për vaksinimin e qenve me pronar

Must Read

Drejtoria e Bujqësisë dhe Pylltarisë njofton të gjithë qytetarët ferizajas se të dielën me datën 12 maj 2019, do të fillojë aksioni për vaksinimin e qenve me pronar kundër sëmundjes së tërbimit. Aksioni pritet të zgjat 10 ditë.

Njoftimi për vaksinimin e qenve është bërë edhe nga ambulancat veterinare të Ferizajt, ku pronarët mund të njoftohen me detajet në lidhje me këtë aksion.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Varroset me nderime ushtarake nënoficeri i FSK-së që vdiq në vendin e punës

Këtë të shtune është varrosur me nderime ushtarake nënoficeri Muhamet Beqiri, i cili vdiq në vendin e tij të...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img