25,06,2024

Qendra Rinore në Ferizaj dhe AVONET përfundojnë trajnimin e të rinjëve në “Soft Skills-Aftësitë e Buta”

Must Read

AVONET në bashkëpunim me Qendren Rinore të Ferizajt sot ka përfunduar edhe njërin nga trajnimet në Komunën e Ferizajt që u zhvillua në kuadër të projektit “One for All”

Në këtë trajnim “Soft Skills apo Aftësitë e Buta” të rinjt u aftësuan rreth moduleve të parapara .

Sot u bë dhe shpërndarja e çertefikatave ku ishin prezent Drejtoresha për Rini, Kulturë dhe Sport ,Xhemile Shabani-Murati , Dashurije Ahmeti shefe e Sektorit të Rinisë/Qendra e Rinisë trajneri Besmir Ahmeti, Erleta Haxhimusa dhe Mimoza Shabani asistente.

Projekti “One For All” është implementuar nga Rrjeti i OJQ-ve AVONET dhe Qendra Rinore e Ferizajt e mbështetur nga Organizata Gjermane për Bashkëpunim Ndërkombëtar GIZ Programi YES (Rinia, Punësimi dhe Aftësimi Profesional).

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Miratohet Korniza Afatmesme Buxhetore për vitin 2025-2027

Këtë të enjte është mbajtur mbledhja e Kuvendit të Komunës e kryesuar nga Kryesuesi i Kuvendit të Komunës, Xhavit...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img