15,06,2024

Operacioni i përbashkët- Zihen në flagrancë dëmtuesit duke vjedhur dhe transportuar drunjë ilegalisht,

Must Read

Drejtori i Bujqësisë z. Burim Bajrami dhe Policia e Kosovës ( Rajoni i Ferizajt), gjatë një Operacioni të përbashkët të kontrollit të vjedhjes së pyllit, kanë takuar persona që dyshohet se kanë bërë prerjen e pyllit dhe janë shitës illegal të drunjëve.

Me rastin e takimit të këtyrë dëmtuesve gjatë kontrollimit të dokumentacionit, kanë rezultuar se të njëjtit me mjete të ndryshme transporti kanë bërë transport ilegal të drunjëve në mënyrë të paligjshme-pa dokumentacion përcjellës valid. 


Përveç kësaj nga operacioni bëhet e ditur se ka persona të shoqëruar në polici dhe konfiskime të mejteve më të cilët kanë transportuar drunjë në treg dhe mjeteve më të cilat dyshohet se janë vjedhur drunjë

Drejtoria e Bujqësisë dhe Policia e Koosvës ka perseritur apelin te qytetarët që mos të furnizohen me dru nga personat të cilët nuk posedojnë dokumentacionin përkatës lidhur me këtë veprimtari.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Varroset me nderime ushtarake nënoficeri i FSK-së që vdiq në vendin e punës

Këtë të shtune është varrosur me nderime ushtarake nënoficeri Muhamet Beqiri, i cili vdiq në vendin e tij të...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img