17,04,2024

Nesër Ferizaj mbetet pa rrymë

Must Read

KEDS njofton se për shkak të punimeve të planifikuara për mirëmbajtjen e rrjetit, do të ketë reduktime të energjisë elektrike. Reduktime nesër do të ketë ne disa pjesë të Ferizajt.
Komunikata e plotë:

Ndërprerjet e planifikuara për mirëmbajtjen e rrjetit nëpër distrikte

Ferizaj

1.

Më 12.05.2016 në NS 110/35/10 kV Lipjan do të shkyçet:

Dalja 10 kV QMI(41000011) nga ora 10:00 deri në orën 12:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin konsumatorët komercialë: Cima Plus, Reshat Haredini, Kosova Asfalt, Eshref Metaj, Besart Krasniqi, Pofix, Sadik Qoqaj, Hidroizolimi Shala, QMI, Sami Krasniqi, BAKI, V.Gashi, Elektrostublla, Potera, Hospital Kosova, Graf-Shpk, Atlantik Group, Betonjerka, Afrimi, Solidi, Fama, Standard Benz dhe Vila Marigona.

Arsyeja e shkyçjes: punë e planifikuar- kyçja e trafostacionit të ri Viva-Fresh

2.

Më 12.05.2016 në NS 35/10 kV Ferizaj 3 do të shkyçet:

Dalja 10 kV Doganaj(40042004) prej orës 09:00 – 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Doganaj, Zaskok, Dubravë, Pleshinë e Ulët dhe e Epërme.

Arsyeja e shkyçjes: vendosja e shtyllës së betonit 12/1000.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Në Ferizaj u shënua 16 Prilli-Dita e të Zhdukurve me Dhunë

Me rastin e 16 Prillit - Ditës të të Zhdukurve me Dhunë në Komunën e Ferizajt, Komuna e Ferizajt...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img