16,04,2024

Nënshkruhen kontratat mes OJQ Labyrinth dhe Përfituesve të Sub granteve

Must Read

Sot, 11 Maj 2016 është bërë nënshkrimi i kontratave me 8 përfitues të sub granteve të ndara nga Projekti “Parandalimi i transmetimit të HIV/aids dhe përdorimit të drogave në mesin e popullësisë rezidente në zonën ndërkufitare” i financuar nga Bashkimi Evropian në Kosovë.

Prezent ishin përfaqësuesit e Organizatave Jo Qeveritare të cilët parashihen të implementojnë projektet e tyre në 3 muajt në vazhdim.

Përfitues të granteve janë organizatat: KCD, ADEC, ISDY, KVRL Prizren, KVRL Kaçanik, PEN Kaçanik, KVRL Gjilan dhe AMMK Gjilan.

Drejtori Ekzekutiv, S.Blakaj u shpreh se këto sub grante kanë për qëllim ngritjen e vetëdijes tek të rinjët në lidhje me përdorimin e drogave, dëmet dhe sëmundjet transmitive si: HIV/aids. Ai gjithashtu theksoi se aktivitetet e planifikuara nga projekt propozimet do të kontribojnë në arritjen e rezultateve të përbashkëta dhe krijimin e partneriteteve efektive.

Implementimi i këtyre projekteve në fushën e parandalimit të drogave starton sot, 11 Maj 2016.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Në Ferizaj u shënua 16 Prilli-Dita e të Zhdukurve me Dhunë

Me rastin e 16 Prillit - Ditës të të Zhdukurve me Dhunë në Komunën e Ferizajt, Komuna e Ferizajt...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img