16,04,2024

Ndërprerje të planifikuara rryme në disa lokalitete të distriktit të Ferizajt

Must Read

KEDS njofton se gjatë tri ditëve të ardhshme do të ketë ndërprerje rryme në disa rajone të Kosovës.

 

Më 11,12,13.05.2016 NS 35/10 kV Ferizaj 3 do të ketë shkyçje:

• Dalja 10 kV Varoshi (40042005) prej orës 09:00 deri në orën 12:00 dhe nga ora 15:00 deri në orën 17:00.

• Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin 09:00 deri në orën 12:00 dhe nga ora 15:00 deri në orën 17:00.

Shkaku i shkyçjes: rilokimi i LP 110kV (KOSTT-i) për shkaqe sigurie kërkohet shkyçja e LP 10kV Varoshi.

 

Më 11.05.2016 NS 35/10 kV Shtërpca do të ketë shkyçje:

• Dalja 10 kV Gotovusha(40044005) prej orës 09:00 deri në orën 12:00 dhe nga ora 14:00 deri në orën 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: një pjesë e Shtërpcës te shkolla dhe OSBE-ja, Biti e Ulët dhe e Epërme, Shushiqë, Palojë, Gotovushë, Drekoci, Viqë, Firaj dhe Brod.

Shkaku i shkyçjes: energjizimi i linjës së re dhe vendosja e një shtylle të betonit 12m me konzollë ne rrjetin ekzistues.

 

Më 12,13.05.2016 NS 110/35/10 kV Lipjan do të ketë shkyçje:

• Dalja 10 kV Gadimja() prej orës 09:00 deri në orën 12:00 dhe nga ora 15:00 deri në orën 17:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Gadime e Ulët (një pjesë), Gadime e Lartë, Plitkoviqi dhe Vrella.

Shkaku i shkyçjes: punime në LP 400kV (Kosove B – Ferizaj 2), prandaj për shkaqe sigurie nevojitet shkyçja e LP 10kV Gadime për shkak të ndërtimit të autostradës Prishtinë- Hani i Elezit.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Në Ferizaj u shënua 16 Prilli-Dita e të Zhdukurve me Dhunë

Me rastin e 16 Prillit - Ditës të të Zhdukurve me Dhunë në Komunën e Ferizajt, Komuna e Ferizajt...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img