Ferizaj

Lulzim Abazi emërohet kryetari i klubit Ferizaj


Publikuar më:


Në mbledhjen e mbajtur më 02.06.2021 në praninë e aksionerëve: Xhevat Rushiti, Fisnik Bucaliu, Fatmir Grainca, Sadush Rysha, Fatmir Reshani  dhe Arian Ymeri, është  vendosur që kryetar i klubit të jetë, Lulzim Abazi, ndersa  Fisnik Bucaliu dhe Xhevat Rushiti zëvendës kryetar.

Ferizaj i vërtetë po rikthehet, një organizim shumë më i mirë se herave tjera, që premtojnë vetëm suksese tani e tutje Forca Ferizaj.

Na priftë e mbara,

To Top