22,06,2024

   KVRL-F  së shpejti zgjedhë Kuvendin dhe udhëheqësin e re             

Must Read

Ferizaj– KVRL-F   përmes një komunikatë për medie ka bërë të ditur së së shpejti do të mbajë Kuvendin zgjedhorë  të këtij forumi rinorë.Përmes  këtij njoftimi KVRL-F ka bërë të ditur  se Kuvendi zgjedhorë do të mbahet më 23.Prill.

Gjatë kohës sa ishte I hapur  për kaonkurim të organizatave rinore grupi teknik I Kuvendit zgjedhor ka bërë me dije së  shumë organizata  nuk kanë dorëzuar dokumentacion komplet  për të marrë pjesë në këtë Kuvend.

Njoftimin e plotë  mund ta lexoni në vazhdim

 NJOFTIM

Më 9 prill 2016 KVRL shpalli publikisht qe kuvendi zgjedhor do të mbahet me datë 23 prill 2016.
Në bazë të rregullores që u percaktua nga bordi i KVRL-së u vendosen disa kritere për të drejtë pjesemarrje dhe kandidimi në këtë kuvend.

Prej datës datës 18 deri 21 prill organizatat joqeveritare me profil rinor patën mundësinë të fiojnë të drejtën duke deërguar dokumentacionin e kërkuar.

Deri më tani, numri i dokumentacioneve të rregullta të pranuara është i pamjaftueshem për të mbajtur kuvendin.

Grupi teknik ka pranuar dokumentacione të parregullta, jo të kompletuara dhe si të tilla nuk pranohen. Nga te gjitha ojq-të vetëm nga katër organizata kemi pranuar dokumentacion të rregullt (duke I respektuar të gjitha kriteret e kërkuara nga bord I KVRL-Fsë). Një numër I tillë I OJQ-ve nuk përbën kriter minimal për mbajtjen e zgjedhjeve.

Grupi teknik I zgjedhjeve ka marrë vendim që këto zgjedhje të shtyhen për një afat të pacaktuar deri në mbledhjen e bordit.

Ju faleminderit,

Grupi teknik i Kuvendit Zgjedhor

Shtojcë:

 OJQ-të që kanë dërgu dokumentacion te mangët:
Rrjeti I OJQ-ve AVONET,
Aktivizimi studentor i Ferizajt
Aktivizimi Demokratik
Forca Studentor
Progress is link ëth operation and time

O.J.Q ELITA-H

Organizata Rinore ETIKA
OJQ-të e pranuara :
SWOK,
HANDIKOS,
Demokracia Studentore

BASHKIMI RINOR E ARDHMJA E NDRITUR-BRAN

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Miratohet Korniza Afatmesme Buxhetore për vitin 2025-2027

Këtë të enjte është mbajtur mbledhja e Kuvendit të Komunës e kryesuar nga Kryesuesi i Kuvendit të Komunës, Xhavit...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img