15,06,2024

Këto janë datat për testin e Arritshmërisë dhe Testin e Maturës 2019

Must Read

Sekretari i Përgjithshëm i Ministrisë së  Arsimit  ka nënshkruar vendimin  për datën e mbajtjes  së  Testit të Arritshmërisë për klasat e IX-ta për vitin 2019.

Sipas vendimit të Sekretarit të Përgjithshëm, Testi i Arritshmërisë  për nxënësit e klasave të IX-ta  do të mbahet  më 25 Maj 2019.

Ndërsa datat e Testit të Maturës 2019 janë publikuar më herët në faqen e Ministrisë së   Arsimit  dhe  sipas kalendarit    Pjesa e parë e afatit të parë  do të mbahet nga data 05. Qershor 2019 deri  më 08. Qershor 2019  ndërsa pjesa ë dytë e afatit të parë  do të mbahet  nga  19 Qershor deri më 22 Qershor 2019.

Edhe këtë vit  Testi i Maturës do të mbahet sipas regjioneve dhe  tërheqja  e shortit   bëhet  më 03 Qershor 2019.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Ka ndërruar jetë Veterani i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës , nënoficeri, Rreshteri i parë i FSK-së Muhamet R. Beqiri

Është ndarë nga jeta veterani i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, nënoficeri i Forcës së Sigurisë së Kosovës, Rreshterit i...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img