23,07,2024

Ka ndërruar jetē veterani i arsimit Arif Heda

Must Read

Ka ndërrua jetë veterani i arsimit Arif Heda njē ndēr mēsuesit e parē tē pasluftēs sē dytē Botērore nē regjionin e Ferizajt.

Arif Heda punēn si mēsues e filloi  nē vitin 1948  nē Dubravē tē Kaçanikut ,pastaj  nē Varosh dhe Komogllavē tē Ferizajt. U pērndjek nga  pushteti i atēhershēm  dhe u dēnua me burg pēr  “organizim kundēr shtetit dhe pēr bashki me Shqipērinē” 

Varrimi i Arif Hedēs bēhet kētē tē marte nē varrezat e fshatit Varosh  nē ora 13:00.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Universiteti i Shkencave të Aplikuara në Ferizaj hap konkursin për pranimin e studentëve të rinj

Universiteti i Shkencave të Aplikuara në Ferizaj (UShAF) ka hapur sot konkursin për pranimin e studentëve të rinj në...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img