02,12,2023

Justina Shiroka – Pula dhe struktura të PDK-së vizituan Bashkësinë në ‪‎Islame‬ në Ferizaj

Must Read

Ferizaj.26.05.2016.  Kryetarja e Gruas Demokratike të PDK-së Justina Shiroka – Pula e shoqëruar nga anëtari i kryesisë së PDK-së Elmi Reçica, anëtaret e kryesisë së Gruas Demokratike Blerta Deliu-Kodra dhe Mexhide Mjaku-Topalli,  kryetari i degës së ‪‎PDK‬-së në ‪Ferizaj, Agim Aliu, sot vizituan ‪Bashkësinë ‪‎Islame‬ në Ferizaj. Delegacioni i PDK-së  ka uruar Bujar Hasanin për zgjedhjen në pozitën e ‪kryetarit të Bashkësisë Islame në Ferizaj.

Në takim u diskutua për përkrahjen e projekteve të ndryshme për të rinjtë, të cilat kanë si synim nxitjen e ‪‎tolerancës fetare, duke e pasur parasysh numrin e madh të të rinjve në Ferizaj.

Gjithashtu në këtë takim u theksua se Ferizaj njihet si një qytet me një popullatë të civilizuar dhe si rrjedhim i kësaj edhe një vend me tolerancë fetare.

13254486_1073568639355848_3458828631308313609_n

- Advertisement -spot_img
Të fundit

10 fermerë përfitojnë fidaneve të arrave dhe sistemin e ujitjes pikë-pikë

Drejtoria e Bujqësisë dhe Pylltarisë, paraditen e sotme, shpërndau fidanet e arrave dhe sistemin e ujitjes pikë-pikë për 10...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img