25,06,2024

Infermieret heroina të Kaçanikut, udhëtojnë me kilometra për të vizituar fëmijët

Must Read

Dy infermiere kosovare nuk po e kursejnë vetën vetëm e vetëm për të qenë afër pacientëve të vegjël të tyre.

Infermieret Teuta dhe Afërdita nga Kaçaniku udhëtojnë nga pesë kilometra në ditë për t’i bërë kontrolla fëmijëve në zona të largëta.

“Infermieret Teuta dhe Afërdita nga Kaçaniku, udhëtojnë nga pesë kilometra në ditë për të vizituar fëmijët në zonat më të largëta. A nuk janë heroina të vërteta këto infermiere”, thuhet në faqen zyrtare të Unicef-it në Kosovë. 

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Miratohet Korniza Afatmesme Buxhetore për vitin 2025-2027

Këtë të enjte është mbajtur mbledhja e Kuvendit të Komunës e kryesuar nga Kryesuesi i Kuvendit të Komunës, Xhavit...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img