18,06,2024

Ilazi dhe Reçica presin nxënësit e Ferizajt në Kuvendin e Kosovës

Must Read

Dita ndërkombëtare e fëmijëve u festua edhe në objektin e Qeverisë së Kosovës. Për të shënuar këtë ditë përfaqësuesit e Ferizajt në institucionet qeveritare z.Ilazi dhe z.Reçica kanë ftuar nxënës të shkollave fillore të Ferizajt që ta vizitojnë objektin e Qeverisë së Kosovës dhe sallën e kuvendit.

Këta nxënës patën mundësinë të ulen në karriget e deputeteve dhe te diskutojnë për një kohë të shkurtër gjë e cila u solli kënaqësi dhe argëtim.

“Sot me rastin e ditës ndërkombëtare të fëmijeve pata një kënaqësi të pritja një grup të fëmijeve nga shkollat fillore të Ferizajt, duke perfshi nxënës edhe të shkollës Gjon Serreçi ku kam vijuar edhe une mësimet. Së bashku me nxënësit diskutam për Bashkimin Evropian dhe rrugën e Kosovës drejt anëtarësimit në familjen evropiane. Impersionuese ishin njohurit e këtyre nxënësve për historin dhe funksionimin e BE-së.” tha z.Ilazi. / FerizajPress

13301410_1732810553651507_1270972611180377579_o 13308477_1732810836984812_7381134702940939245_o 13308581_1732810916984804_8176731669219446872_o 13308629_1732810853651477_8889151869377290286_o 13317026_1732810666984829_4218197224591108795_o 13320440_1732810530318176_3767072273124075223_o 13320889_1732810433651519_373544013625790240_o 13329417_1732811083651454_2940133218736143686_o 13346165_1732810386984857_2937010398903831320_o

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Aliu: Nënkalimi për vetura dhe këmbësorë tek Stacioni i Policisë, tashmë ka mbyllur gjysmën e punimeve

Kryetari i komunës së Ferizajt, Agim Aliu, ka bërë të ditur se nënkalimi te stacioni i Policisë për vetura...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img