22,06,2024

Hoti përcjellë garat e nxënësve në Ferizaj dhe Shtime – 50% e buxhetit do t’i dedikohet arsimit

Must Read

Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport, Rexhep Hoti, ka përcjellë procesin e garës së nxënësve në komunën e Ferizajt dhe të Shtimes në fushën e kreativitetit kulturor dhe mendimit kritik.

Ai tha se në garat e parë ka pasur pak të meta, por premtoi se ne vitet e ardhshme do të jetë më mirë, njofton Klan Kosova.

Hoti me këtë rast ka garantuar investime në arsim, duke u zotuar se 50% e buxhetit do t’i dedikohet kësaj fushe.

“Nxënësit dhe mësimdhënësit janë a ardhmja e vendit, dhe sa këta të fundit meritojnë paga të dinjitetshme për shkak të punës që bëjnë”.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Miratohet Korniza Afatmesme Buxhetore për vitin 2025-2027

Këtë të enjte është mbajtur mbledhja e Kuvendit të Komunës e kryesuar nga Kryesuesi i Kuvendit të Komunës, Xhavit...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img