Ferizaj

Haki Xhakli dhe Ilmi Sadiku po marrin pjesë në një koloni arti


Publikuar më:


Në Prishtinë është duke u mbajtur një koloni artistike,në të cilën po marrin pjesë artist mga Kosova dhe vendet tjera.

Ferizajn në këtë ngjarje po e përfaqësojnë piktorët Haki Xhakli dhe Ilmi Sadik, ndërsa pjesmarrës është edhe fotografi Hazir Reka.

Ky festival i artit me karakter ndërkombëtar është organizuar nga profesori Muhamet Ahmeti-Metisi.

Ngjarjet e këtilla krahas peshës artistike synojnë ta afirmojnë Kosovën në rrafshin ndërkombëtar.

Ky është edicioni i 9 i këtij festivali.

To Top