17,04,2024

Grevistët qe 708 ditë para Qeverisë, protestojnë për 1 Maj (Foto/Video)

Must Read

Edhe festa e 1 Majit, i ka gjetur ish-punëtorët e fabrikës së tubave të Ferizajit në grevë para Qeverisë së Kosovës. Ata thonë për Gazetën Express që do të vazhdojnë të protestojnë deri në zbatimin e kërkesave të tyre.

Këta punëtor janë duke qëndruar para objektit të Qeverisë tash e 708 ditë, edhe pse tendën ua ka larguar Policia e Kosovës.

Ata thonë, se për çdo festë kemi qëndruar në këtë grevë, dhe nuk ndalemi deri në realizimin e kërkesave tona./Gazeta Express/.

Grevistët para Qeverisë së Kosovës by GazetaExpress

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Në Ferizaj u shënua 16 Prilli-Dita e të Zhdukurve me Dhunë

Me rastin e 16 Prillit - Ditës të të Zhdukurve me Dhunë në Komunën e Ferizajt, Komuna e Ferizajt...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img