02,12,2023

Gratë bashkojnë forcat për avokime më të fuqishme

Must Read

Asambleistet e rajonit të Ferizajt dhe deputet e Parlamentit të Republikës së Kosovës, u mblodhën sot në një tryezë të mbështetur nga OSBE, për të diskutuar të arriturat, sfidat dhe planet për bashkëpunimin dhe koordinimin, për idetë të përbashkëta, me fokus mbi alokimin e fondeve për strehimore.

Pjesëmarrëset në këtë tryezë ishin grupi i grave deputete të Parlamentit të Republikës së Kosovës, ku shkëmbyen përvojat e tyre me gratë asambleiste të komunave të rajonit të Ferizajt. Në fund dolën edhe rekomandime të shumë të cilat mund të hynë në pjesën e planit mbi fokusin e alokimit të fondeve për strehimore.

13349230_1343941428955501_560910961_n 13348794_1343941438955500_1197283338_n 13382164_1343941418955502_37779419_n 13349131_1343941432288834_853945296_n

- Advertisement -spot_img
Të fundit

10 fermerë përfitojnë fidaneve të arrave dhe sistemin e ujitjes pikë-pikë

Drejtoria e Bujqësisë dhe Pylltarisë, paraditen e sotme, shpërndau fidanet e arrave dhe sistemin e ujitjes pikë-pikë për 10...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img